Γιατί πρέπει να σας ενδιαφέρει η απολέπιση

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ
Ένα κομπλιμέντο μπορεί να σας φτιάξει τη μέρα, σωστά; Το ίδιο συμβαίνει και με την επιδερμίδα σας! Χρειάζεται τακτική φροντίδα και προσοχή για την καλύτερη αίσθηση και εμφάνιση. Η σωστή απολέπιση της χαρίζει λάμψη και αυτοπεποίθηση. Εάν λοιπόν δεν έχετε κάνει ποτέ απολέπιση είναι ώρα να ξεκινήσετε να ενδιαφέρεστε για αυτή και να τονώσετε την ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας με ένα προϊόν για απολέπιση!


Επαναφέρει τη λάμψη!
Εκατομμύρια νεκρά κύτταρα παράγονται από την επιδερμίδα καθημερινά. Τα παλιά κύτταρα ταξιδεύουν προς την επιφάνεια της επιδερμίδας και την κάνουν να φαίνεται θαμπή πριν απομακρυνθούν φυσικά. Όταν όμως δεν απομακρύνονται, έχουν την τάση να φράζουν τους πόρους. Για αυτό η απολέπιση είναι σωτήρια – για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να αποκαλύψει τα νέα. Επιπλέον, τονώνει την ικανότητα της επιδερμίδας να απορροφά τα προϊόντα περιποίησης. Μόνο καλό κάνει!

Είναι η απολέπιση για εμένα?
Ναι! Το μόνο που χρειάζεστε είναι το σωστό απολεπιστικό! Υπάρχει μια παρανόηση ότι δεν πρέπει για παράδειγμα να κάνετε απολέπιση στην ξηρή επιδερμίδα, όμως ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Η έλλειψη υγρασίας στην επιδερμίδα δημιουργεί ρωγμές στο στρώμα προστασίας της και, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα, οι ενυδατικές σας κρέμες μπορούν πιο εύκολα να διεισδύσουν βαθιά στην επιδερμίδα. Κάνοντας απολέπιση καθαρίζετε τον δρόμο προς την επιφάνεια της επιδερμίδας για τα νέα κύτταρα και βοηθάτε στη διατήρηση της ενυδάτωσης. Εάν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, αυτό σημαίνει ότι η επιδερμίδα σας παράγει ακόμα περισσότερα νεκρά κύτταρα από την κανονική/μικτή επιδερμίδα, οπότε η απολέπιση σας είναι πραγματικά απαραίτητη. Σιγουρευτείτε μόνο ότι δεν έχετε επιλέξει ένα προϊόν με πολύ σκληρά σωματίδια καθώς αυτό μπορεί να ερεθίσει την επιδερμίδα σας.


Είναι κατάλληλη για την ώριμη επιδερμίδα?
Καθώς η επιδερμίδα σας ωριμάζει, η ανανέωση των κυττάρων επιβραδύνεται και τα νεκρά κύτταρα παραμένουν περισσότερο στην επιδερμίδα σας κάνοντάς την θαμπή. Οπότε, ακόμα και στα 50 σας, η χρήση απολεπιστικού θα είναι αποτελεσματική στην ενεργοποίηση της ανανέωσης των κυττάρων.

Γνωρίζατε ότι από το 2014 η Oriflame χρησιμοποιεί μόνο φυσικής προέλευσης απολεπιστικά στοιχεία στην παραγωγή νέων προϊόντων; Επιλέξτε το αγαπημένο σας απολεπιστικό και αποκαλύψτε τη λαμπερή σας επιδερμίδα!

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018 ΚΕΙΜΕΝΟ: KAROLINA STRAND ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ADOBE STOCK