ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ


ΟRIFLAME BRAND AMBASSADOR
H Τόνια Σωτηροπούλου είναι η νέα brand ambassador της Oriflame για την Ελλάδα και την Κύπρο και το κεντρικό πρόσωπο του “κινήματος” της εταιρίας μας, Beautiful The Way I Want To Be. Το κορίτσι που σαγήνευσε τον James Bond στο Skyfall, και έκλεψε και τη δική μας καρδιά με την ομορφιά, την αύρα της, τη ζωντάνια της και την αυθεντικότητά της απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις μας σε μία αποκλειστική συνέντευξη!

ORIFLAME: Πώς ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός;
ΤONIA: Έχω ψυχοθεραπευτική σχέση με τη δουλειά μου. Είναι ένα υπέροχο επάγγελμα γιατί πάντα παίζεις με τα παιχνίδια σου, μπαίνεις σε χαρακτήρες ζεις άλλες ζωές. Αυτό που μ’ έκανε να επιλέξω το συγκεκριμένο επάγγελμα είναι σίγουρα το παιδί μέσα μου που επέλεξε να μην μπει σε καλούπια, να μην «μεγαλώσει».

O: Αν δεν ήσουν ηθοποιός, τι επάγγελμα θα επέλεγες;
Τ: Θα ήθελα να είμαι κτηνίατρος ή ψυχοθεραπεύτρια.

O: Τι έκανες μόλις έμαθες ότι σε επέλεξαν να παίξεις το κορίτσι του James Bond στο Skyfall;
Τ: Χάρηκα. Αυτό.

O: Έξι χρόνια μετά, σκέφτηκες ποτέ “Αμάν πια με το κορίτσι του James Bond!”;
Τ: Όχι γιατί εγώ ζω την καθημερινότητα μου, κάνω τις δουλειές μου, εξελίσσομαι, δεν με αφορά σε τι επιλέγει να σταθεί ο ελληνικός τύπος. Κι εν κατακλείδι, θα ήμουν αχάριστη αν με ενοχλούσε η αναφορά σε μια τόσο σπουδαία προσωπική κατάκτηση.

O: Τι θα συμβούλευες σήμερα ένα νέο κορίτσι που θέλει να γίνει ηθοποιός;
Τ: Να συνειδητοποιήσει πρώτα τους λόγους για τους οποίους θέλει να το κάνει, να μην το βάζει κάτω από τα όχι, να δουλέψει σκληρά, να διαβάσει πολύ να δει ακόμα περισσότερο σινεμά και θέατρο και πάνω απ’ όλα να έχει ξεκάθαρους στόχους.

O: Ποιο είναι το πιο δυνατό σημείο της εμφάνισής σου και ποιο του χαρακτήρα σου;
Τ: Το δυνατό σημείο της εμφάνισής μου πιστεύω ότι είναι το πρόσωπό μου. Όσο για τα δυνατά σημεία του χαρακτήρα μου, είναι η τόλμη και η στοχοπροσήλωση και η ανιδιοτελής αγάπη για τους δικούς μου ανθρώπους.

O: Ποιο τραγούδι του Κωστή Μαραβέγια θα ήθελες να είχε γραφτεί για σένα;
Τ: Όλα.

O: Ποιο τραγούδι θα αφιέρωνες εσύ στον Κωστή;
Τ: Το All Flowers In Time του Jeff Buckley

O: Τι σε φοβίζει και τι σου δίνει κουράγιο;
Τ: Με φοβίζει το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι κακό σε κάποιον που αγαπάω και μου δίνει κουράγιο κάθε καινούργια μέρα που ανοίγω τα μάτια μου, είμαι υγιής και έχω τόσα πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων. Επιλέγω κάθε μέρα να τα υπενθυμίζω στον εαυτό μου. Στο τέλος το καλό πάντα κερδίζει.

O: Τι σε κουράζει και τι σε ξεκουράζει;
Τ: Με κουράζει η έλλειψη ευγνωμοσύνης γύρω μου και η ασυνέπεια. Με ξεκουράζει η φύση, ο χρόνος με τους φίλους μου και ο σκύλος μου.

O: Ποια είναι η άποψή σου για τα social media;
Τ: Είναι ένα χρήσιμο μέσω, το οποίο όμως δεν πρέπει να γίνεται αυτοσκοπός.

O: Τι καθόρισε την απόφασή σου να συνεργαστείς με την Oriflame;
Τ: Η ιστορία και η αισθητική της εταιρίας, η αγάπη της για τις γυναίκες, ξεκάθαρα οι άνθρωποι που συνεργάζομαι, με τους οποίους από τη πρώτη στιγμή υπήρξε χημεία και κοινή αισθητική και, πολύ ειλικρινά, δεν έχει να κάνει πάντα με την τιμή των πραγμάτων. Η επιλογή της συνεργασίας μου με την Oriflame είναι μεγάλη τιμή για μένα. Αγαπώ οτιδήποτε είναι διαχρονικό και εξελίξιμο. Επίσης, πάντα χρησιμοποιούσα προϊόντα της Oriflame, όποτε θεωρώ πώς με κάποιο τρόπο συμπαντικά είλξαν τη συνεργασία μας.


O: Έχεις κάποια φίλη ή φίλο που θα τον συμβούλευες να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση με την Oriflame;
Τ: Το έχω κάνει ήδη και γνωρίζω και ανθρώπους, κυρίως γυναίκες που έχουν μπει κάτω από την ομπρέλα της Oriflame. Θεωρώ πως είναι ένα υπέροχο βήμα, το οποίο έχει σίγουρη επιτυχία και εξέλιξη.

O: Τι σημαίνει για σένα ομορφιά;
Τ: Ομορφιά σημαίνει αγαπώ τον εαυτό μου. Όχι μόνο εξωτερικά, με προϊόντα ομορφιάς, όχι μόνο με καλή διατροφή και άσκηση, αλλά κυρίως ομορφιά είναι η προσωπική δουλειά με τον εαυτό μας, η εξέλιξη, η υπέρβαση όσων μας περιορίζουν και η τόλμη. Ομορφιά είναι η ευτυχία, πλήρης και καθολική.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 ΚΕΙΜΕΝΟ: ORIFLAME GREECE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME GREECE