Η Ιστορία της Oriflame

Η Oriflame ιδρύθηκε το 1967 από δύο αδέλφια και τον συνεργάτη τους, και είναι σήμερα μια πολυεθνική εταιρία καλλυντικών απευθείας πώλησης με παρουσία σε πάνω από 60 χώρες παγκοσμίως. Το ευρύ της χαρτοφυλάκιο Σουηδικών, φυσικών και καινοτόμων προϊόντων προωθείται μέσω ενός δικτύου ενεργών μελών που αποτελείται από περίπου 3.6 εκατομμύρια ανεξάρτητους Consultants, που πραγματοποιούν ετήσιες πωλήσεις που υπερβαίνουν τα €1.5 δισεκατομμύρια το χρόνο.

Ποιοί Είμαστε

Η Oriflame προσφέρει τη δυναμικότερη επιχειρησιακή ευκαιρία σε όσους θέλουν να αρχίσουν να κερδίζουν χρήματα από την πρώτη κιόλας ημέρα και να εργαστούν για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους μέσω της μοναδικής της επιχειρηματικής ιδέας – Κέρδισε Χρήματα Σήμερα και Πραγματοποίησε τα Όνειρά Σου Αύριο™.

Ο σεβασμός προς τον άνθρωπο και τη φύση αποτελούν τις θεμελιώδεις αρχές λειτουργίας της εταιρίας και αντικατοπτρίζονται στην κοινωνική και περιβαλλοντική πολιτική της. Η Oriflame στηρίζει πολυάριθμα φιλανθρωπικά προγράμματα παγκοσμίως και είναι συνιδρύτρια του World Childhood Foundation.

Οι Αγορές μας

Με μια Ματιά

  • Περίπου 1.5 δισεκατομμύρια σε ετήσιες πωλήσεις .
  • Πάνω από 3 εκατομμύρια Oriflame Consultants.
  • Παρουσία σε πάνω από 60 χώρες.
  • Περίπου 7,500 υπάλληλοι.
  • 1,000 περίπου Σουηδικά καινοτομικάπροϊόντα ομορφιάς, εμπνευσμένα από τη φύση
  • Διαθέσιμοι Κατάλογοι σε 40 γλώσσες.
  • Διεθνές Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) με περισσότερους από 100 επιστήμονες.
  • 5 ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής σε Σουηδία, Πολωνία, Κίνα, Ρωσία και Ινδία.
  • Συνιδρύτρια του World Childhood Foundation.

Beauty by Sweden

Μία διαφορετική οπτική στην ομορφιά

Επειδή είμαστε από την Σουηδία, βλέπουμε την ομορφιά διαφορετικά. Για εμάς, δεν έχει να κάνει μόνο με το πως δείχνουμε αλλά και με το πως ζούμε, πως αισθανόμαστε και πως συμπεριφερόμαστε. Είναι ένας τρόπος ζωής: να είμαστε υγιείς, να απολαμβάνουμε όμορφη επιδερμίδα, να εκφραζόμαστε και να διασκεδάζουμε. Έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση στον εαυτό μας και την ισορροπία στη ζωή μας. Μία ισορροπία που πηγάζει από μέσα μας και που μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε τον έλεγχο της ζωής μας – που μας επιτρέπει να εξελιχθούμε και να πετύχουμε.

Πιστεύουμε επίσης στην υπεύθυνη ομορφιά, στο να δημιουργούμε ασφαλή προϊόντα εμπνευσμένα από τη φύση και με τη δύναμη της επιστήμης. Προϊόντα με ηθικά συστατικά στα οποία μπορείτε να πιστεύετε και να υποστηρίζετε.
Αυτή είναι η Ομορφιά από την Σουηδία – ο δικός μας τρόπος να σας βοηθήσουμε να ζήσετε μία πιο υγιεινή, πιο όμορφη ζωή.

ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΥΓΙΕΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ

Όταν αισθάνεστε καλά, αυτό φαίνεται. Πιστεύουμε ότι το κλειδί στο να αισθανόμαστε καλά είναι να είμαστε ενεργοί, κοινωνικοί και να απολαμβάνουμε τη ζωή. Ως Σουηδική εταιρία, πιστεύουμε στη δύναμη της φύσης. Για αυτό δημιουργούμε επιστημονικά δοκιμασμένα προϊόντα ευεξίας και ομορφιάς με φυσικά συστατικά. Πιστεύουμε επίσης ότι με μικρές καθημερινές αλλαγές, όλοι μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο.

ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Η υγιής, λαμπερή επιδερμίδα είναι κάτι που πιστεύουμε πως όλοι μπορούν να έχουν. Για αυτό κάνουμε έρευνα και εξάγουμε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση και το ενδυναμώνουμε με καινοτόμα επιστήμη. Το αποτέλεσμα; Ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας για κάθε τύπο και ανάγκη της επιδερμίδας.

ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΔΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ

Πιστεύουμε στην προσωπική ομορφιά και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να εκφραστείτε με τον δικό σας τρόπο. Για αυτό τα προϊόντα μας ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις και ταιριάζουν σε κάθε στυλ και πορτοφόλι. Γιατί η πραγματική ομορφιά πρέπει να μοιράζεται και να γιορτάζεται.

ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Όλοι θα πρέπει να μπορούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και να ζήσουν μία χαρούμενη ζωή γεμάτη επιτυχίες. Για αυτό πιστεύουμε πως η δυνατότητα να ξεκινήσετε σήμερα την επιχείρησή σας πρέπει να είναι οικονομική και διαθέσιμη σε όλους. Αυτό το κάνουμε προσφέροντάς σας την ευκαιρία να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση, δίνοντάς σας τα εργαλεία και την εκπαίδευση που χρειάζεστε για να πετύχετε και όλα αυτά με ελάχιστον κόστος. Ως μέλος της παγκόσμιας κοινότητάς μας ο κάθε ένας έχει την ευκαιρία να κερδίσει χρήματα, να χτίσει τη δική του επιχείρηση, να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να κάνει μία αλλαγή προς το καλύτερο.

Ακόμα το σκέφτεσαι?? ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.