Ιδέες δώρων για την ημέρα της γυναίκας

Ας το παραδεχτούμε, η επιλογή του σωστού δώρου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ακόμα και όταν υπάρχουν πολλές επιλογές, είναι δύσκολο να βρεθεί το κατάλληλο. Με την Ημέρα της Γυναίκας να πλησιάζει, θα πρέπει να κάνουμε τις επιλογές μας. Μην ανησυχείτε, έχουμε έναν οδηγό για εσάς.

1. Άρωμα

Η επιλογή μας: Dare To Shine EDT

Αυτό το νέο άρωμα δημιουργημένο με μαγευτικές νότες άνθους solar tiare, πράσινου αχλαδιού και ζεστής βανίλιας έρχεται σε ένα μπουκάλι εμπνευσμένο από τα διαμάντια και κάνει το ιδανικό δώρο για την Ημέρα της Γυναίκας. Άλλωστε τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι μιας γυναίκας!

2. Λουλουδάτα σχέδια

Η επιλογή μας: Σαπούνι, Κρεμοντούς και Κρέμα Χεριών Bunch of Love

Η Ημέρα της Γυναίκας πρέπει να είναι γεμάτη με λουλούδια και η σειρά περιποίησης Bunch of Love είναι τέλεια. Αυτό το ήπιο Κρεμοντούς και κρέμα χεριών με απαλό λουλουδάτο άρωμα θα κάνουν αυτή την ημέρα ξεχωριστή!

3. Χρώματα, χρώματα, χρώματα

Η επιλογή μας: 10-σε-1 Βερνίκι Νυχιών The ONE

Για την πολυάσχολη γυναίκα που θέλει να έχει τέλειο μανικιούρ, τα βερνίκια νυχιών 10 σε 1 με 10 υπέροχα οφέλη σε ένα μπουκάλι είναι τέλεια επιλογή. 10 υπέροχες αποχρώσεις να διαλέξετε και να φτιάξετε το τέλειο σετ για τη φίλη σας!

4. Μακιγιάζ

Η επιλογή μας: Make Up Giordani Gold Age Defying και Ρουζ σε Πέρλες Rose Petal Giordani Gold

Για τις πιο ώριμες γυναίκες της ζωής σας, το make up GG Age Defying είναι εύκολο στην εφαρμογή και μαζί με τις Limited Edition Πέρλες GG θα τους χαρίσουν λάμψη υγείας!

5. Σετ Δώρου

Η επιλογή μας: Γυναικείο Άρωμα και Κρέμα Σώματος Eclat Femme Weekend

Ο εξαιρετικός συνδυασμός musk, Λευκής Φρέζιας και Ροδάκινου σε αυτό το άρωμα το κάνουν αγαπημένο δώρο. Μαζί με την κρέμα σώματος που έχει το ίδιο άρωμα θα χαρίσουν το μεγαλύτερο χαμόγελο στη γυναίκα που θα τα κάνετε δώρο!

Τώρα που έχετε αυτόν τον μικρό οδηγό στα χέρια σας κάντε δώρα και χαρίστε χαμόγελα στις γυναίκες της ζωής σας!

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019 ΚΕΙΜΕΝΟ: ORIFLAME CENTRAL EUROPE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME / SHUTTERSTOCK