Καλοκαιρινά απαραίτητα για τα πόδια σας

Το καλοκαίρι είναι εδώ για οι γυναίκες μπορούν επιτέλους να φορέσουν τα αγαπημένα τους πέδιλα. Για αυτό, το πεντικιούρ και η φροντίδα των ποδιών είναι ακόμα πιο απαραίτητη!

1. Πόδια έτοιμα για το καλοκαίρι 
Τα Μάνγκο είναι συνυφασμένο με το καλοκαίρι. Όχι μόνο είναι νόστιμα αλλά έχουν και απίθανα οφέλη για την περιποίησης της επιδερμίδας και του σώματος. Τα προϊόντα περιποίησης ποδιών Feet Up με Μάνγκο είναι τέλεια για το καλοκαίρι. Αυτά τα limted edition προϊόντα έχουν φυσικά συστατικά που θρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα σας χαρίζοντας νέα ζωή στα πόδια σας. Το Μάνγκο είναι πλούσιο σε Βιταμίνη Α και Βιταμίνη C που θεραπεύει και κάνει την επιδερμίδα σας να λάμπει από μέσα. Το εκχυλίσματα ginseng είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά που αναζωογονούν την επιδερμίδα στα πόδια. Το απολεπιστικό ποδιών απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα ενώ η κρέμα ποδιών και το σπρέι για τα πόδια ενυδατώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα. Αυτή η τριάδα θα διατηρήσει τα πόδια σας φρέσκα και υγιή όλο το καλοκαίρι χωρίς κακοσμία. Χαρίστε στα πόδια σας την αγάπη που τους αξίζει. 

2. Στοχεύστε στις ανάγκες των ποδιών σας 
Μερικές φορές τα πόδια μας χρειάζονται περισσότερη φροντίδα από ότι συνήθως. Εκεί παίρνει θέση η προηγμένη θεραπεία ποδιών. Τα προϊόντα της σειράς Feet Up Advanced στοχεύουν σε συγκεκριμένες ανάγκες των ποδιών σας. Η πλούσια σε μέταλλα κρέμα ποδιών περιέχει shea butter που καταπραΰνει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα ενώ της επιτρέπει να αναπνέει. Η μάσκα εντατικής ενυδάτωσης περιέχει γλυκερίνη, αγνό shea butter και κερί μέλισσας για να κλειδώνει την υγρασία και να σας χαρίζει απαλά και λεία πόδια όλο το καλοκαίρι. Είναι ένα ενυδατικό, πλούσιο σε πρωτεΐνη μίγμα μετάλλων όπως ψευδάργυρος, μαγνήσιο, σίδηρος και χαλκός, διατηρούν τα πόδια σας υγιή και αναζωογονημένα. Για καθημερινή άνεση, δοκιμάστε ένα ζευγάρι πάτους σιλικόνης που μπορούν να κολλήσουν στα πέδιλα ώστε να μην πονάτε. Είτε φοράτε τακούνια, είτε πλατφόρμες, αυτοί οι πάτοι θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. 

3. Απαλά πόδια σε 4 βήματα!
Για όλες αυτές τις γυναίκες που προτιμούν το πεντικιούρ στο σπίτι αυτά τα 4 βήματα είναι η καλύτερη επιλογή. Ξεκινήστε με μία ράσπα που βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από τις φτέρνες και λειαίνει την επιδερμίδα των ποδιών. Έπειτα εφαρμόστε μία κρέμα ποδιών κατά των οσμών και μία αναζωογονητική κρέμα ποδιών για να διατηρήστε τα πόδια σας στεγνά, φρέσκα και χωρίς οσμές. (ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Δοκιμάστε ενυδατικές κάλτσες για να κλειδώσετε την υγρασία). Συνεχίστε με μία αποσμητική πούδρα ποδιών για να καταπολεμήσετε τα βακτήρια και να προλάβετε τις φλεγμονές των ποδιών που οφείλονται στον υπερβολικό ιδρώτα και με ένα αναζωογονητικό σπρέι που έχει θεραπευτικές και δροσιστικές ιδιότητες. 

Με αυτά τα υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης ποδιών κάνετε το καλύτερο δώρο στα πόδια σας. 

ΜΑΪΟΣ 2019 ΚΕΙΜΕΝΟ: ORIFLAME CENTRAL EUROPE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME