Μάσκες σε φύλλα: απαντάμε στις ερωτήσεις σας!

Οι μάσκες σε φύλλα είναι πλέον τάση όμως μπορεί να φαίνονται περίεργες σε σχέση με τα παραδοσιακά προϊόντα.

Τι είναι οι μάσκες σε φύλλα;
Προερχόμενες από τον εκλεκτό κόσμο της ομορφιάς της Κορέας, οι μάσκες σε φύλλα έχουν γίνει η νέα παγκόσμια τάση. Δείχνουν λίγο περίεργες επάνω στο πρόσωπό σας αλλά αυτό είναι μέρος της διασκέδασης! Η ομορφιά θα πρέπει να έχει και λίγο πλάκα! Στην πραγματικότητα είναι ένας απίθανος τρόπος να τονώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς – είτε να αντιμετωπίσετε συγκεκριμένες ανάγκες όταν προκύπτουν είτε απλά για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας από την άνεση του σπιτιού σας και οικονομικά.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε μάσκα σε φύλλα;
Οι μάσκες σήμερα είναι διαθέσιμες σε κάθε μορφή και μέγεθος. Και τώρα οι μάσκες σε φύλλα έρχονται να προστεθούν στην μεγάλη ποικιλία. Τι τις κάνεις όμως τόσο ξεχωριστές; Μα το ότι είναι τόσο εύκολο να χρησιμοποιηθούν! Η εφαρμογή τους είναι απλή, γρήγορη και με απίθανα αποτελέσματα. Και ακριβώς επειδή είναι τόσο βολικές είναι τέλειες για να τις έχετε πάντα και παντού μαζί σας. Δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην περιποιείστε την επιδερμίδα σας σε κάθε συνθήκη!

Πως δρουν οι μάσκες σε φύλλα;
Συγκριτικά με άλλα είδη μάσκας, οι μάσκες σε φύλλα είναι ένας έξυπνος και βολικός τρόπος να μεταφέρετε ενυδατικά και άλλα συστατικά στην επιδερμίδα σας. Για εύκολη εφαρμογή, το φύλλο είναι κομμένο στο σχήμα ενός προσώπου και μουλιασμένο σε υγρή σύνθεση. Επειδή λοιπόν οι ίνες του φύλλου είναι πολύ απορροφητικές βοηθούν στο να μην εξατμίζονται οι ενυδατικοί παράγοντες. Αυτό σημαίνει ότι η επιδερμίδα σας απολαμβάνει ακόμα περισσότερα από τα δραστικά συστατικά.

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή να χρησιμοποιήστε μία μάσκα σε φύλλο;
Όποτε θέλετε! Δεν υπάρχουν κανόνες. Μια Κυριακή πρωί, μετά τη δουλειά, όποτε θέλετε και νιώθετε την ανάγκη. Οι μάσκες είναι σχεδιασμένες για να γίνουν μέρος της ζωής σας όπως και τα άλλα προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας. Απλά να θυμάστε ότι πρέπει να τις εφαρμόζεστε σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα ώστε να διασφαλίσετε ότι λαμβάνει τα δραστικά συστατικά με τον καλύτερο τρόπο.

Είναι απαραίτητος ο καθαρισμός της επιδερμίδας πριν τη χρήση της μάσκας;
Απόλυτα! Ο καθαρισμός είναι απαραίτητος εάν θέλετε να απολαύσετε όλα τα οφέλη της μάσκας. Η ιδέα με τις μάσκες σε φύλλα είναι να τονώσουν την επιδερμίδα σας με τα συστατικά που έχουν απορροφηθεί από τις ίνες της. Οποιοδήποτε φράγμα ανάμεσα στη μάσκα και την επιδερμίδα μπορεί να μην το επιτρέψει. Σίγουρα το μακιγιάζ δεν επιτρέπεται. Η καθαρή, στεγνή επιδερμίδα είναι η μόνη επιλογή!

Έτοιμοι να κάνετε την δοκιμή;
Μα φυσικά! Και η καλύτερη αρχή μπορεί να γίνει με τις απίθανες μάσκες Love Nature. Εκτός του ότι είναι πολύ βολικές είναι ευκαιρία να τονώσετε την επιδερμίδα σας με συστατικά από τη φύση. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε μία μάσκα, μεταφέρεστε για 15-20 λεπτά σε ένα παράδεισο. Είναι η τέλεια δικαιολογία να αφήσετε την φύση να φροντίσει την επιδερμίδα σας ενώ εσείς κάνετε ένα διάλειμμά από την καθημερινότητα!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 ΚΕΙΜΕΝΟ: GARETH CHILES