Πως θα εφαρμόσουμε σωστά το Make Up

Αναζητάτε ένα makeup που είναι όσο δυναμικό όσο εσείς και που ακολουθεί τους ρυθμούς της ζωής σας; Σας έχουμε τη λύση! Γνωρίστε το Everlasting Sync The ONE, το 1ο έξυπνο make-up της Oriflame με καινοτομική Τεχνολογία Skin Response, σχεδιασμένη να συγχρονίζει την επιδερμίδα σας με το περιβάλλον γύρω σας για ένα φυσικό look που διαρκεί. Δοκιμάστε το σήμερα και ακολουθήστε τις συμβουλές μας για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ναι… Ελέγξτε τον υποτόνο της επιδερμίδας σας

Το Make-up Everlasting Sync Foundation The ONE έρχεται σε 15 αποχρώσεις που αντιστοιχούν σε θερμούς, ψυχρούς και ουδέτερους υποτόνους. Το να γνωρίζετε τον φυσικό υποτόνο της επιδερμίδας σας σας βοηθά να επιλέξετε την απόχρωση που σας ταιριάζει απόλυτα. Ελέγξτε τις φλέβες στους καρπούς σας σε φυσικό φως. Εάν είναι πράσινες/λαδί έχετε θερμό υποτόνο. Εάν είναι μπλε/μωβ έχετε ψυχρό υποτόνο. Εάν είναι μπλε/πράσινες έχετε ουδέτερο υποτόνο. Τώρα, χρησιμοποιήστε τον οδηγό αποχρώσεων για να επιλέξτε την κατάλληλη για εσάς!

Όχι… μην εφαρμόζετε μεγάλη ποσότητα προϊόντος

Για ένα τέλειο, φυσικό αποτέλεσμα να ακολουθείτε πάντα αυτή τη συμβουλή: το λιγότερο είναι περισσότερο! 1-2 αντλήσεις από το προϊόν είναι αρκετές για πλήρη κάλυψη. Εφαρμόστε το προϊόν απευθείας στο πρόσωπό σας με το Υβριδικό Σφουγγαράκι, με ένα πινέλο, ή με καθαρά δάχτυλα. Ξεκινήστε την εφαρμογή γύρω από το μέτωπο, στη μύτη και τα ζυγωματικά και δουλέψτε το προς τα έξω σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό. Απλώστε το καλά για ομοιόμορφο τελείωμα.

Ναι… χρησιμοποιήστε καθαρά αξεσουάρ μακιγιάζ

Τα πινέλα και τα αξεσουάρ σας είναι πολύ σημαντικά για την τέλεια εφαρμογή. Γνωρίζετε όμως ότι τα πινέλα και άλλα αξεσουάρ μπορεί να γεμίζουν με μικρόβια και βακτήρια; Εάν δεν καθαρίζονται σωστά, αυτά μπορεί να μεταφερθούν στην επιδερμίδα και το μακιγιάζ σας! Για να καθαρίσετε τα πινέλα σας, περάστε τα κάτω από χλιαρό νερό με λίγο σαπούνι. Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να καθαρίσουν και στεγνώστε τα με μία απαλή πετσέτα. Χρησιμοποιήστε το Αξεσουάρ Καθαρισμού Πινέλων για καλύτερα αποτελέσματα. Για να καθαρίσετε τα σφουγγαράκια γεμίστε ένα μπολάκι με σαπούνι και νερό και μουλιάστε τα για 30 λεπτά. Έπειτα ξεβγάλτε τα και στεγνώστε τα με χαρτί κουζίνας.

Όχι… μην σταματάτε στο σαγόνι

Μία εμφανής γραμμή makeup στη γραμμή του σαγονιού δίνει την εντύπωση ότι το κεφάλι σας είναι διαχωρισμένο από τον λαιμό σας. Εκτός και αν φοράτε ζιβάγκο, θα πρέπει πάντα να εφαρμόζετε το προϊόν και πέρα από το σαγόνι. Τα δάχτυλά σας είναι τέλειο εργαλείο για τα ρευστά make-up. Εφαρμόστε το καλά έως το προϊόν να απορροφηθεί και να έχετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020