Πως να διατηρήσετε δυνατά τα μαλλιά σας όλο το χρόνο

Καθώς αλλάζουν οι εποχές μας προβληματίζει πως θα επηρεάσουν τα μαλλιά μας. Εάν οι λύσεις θα δυσκολεύουν έχουμε μερικές εύκολες συμβουλές για δυνατά και υγιή μαλλιά όλο το χρόνο.

1. ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΨΑΛΙΔΑ
Ο χειμώνας δοκιμάζει τα μαλλιά μας με πολλούς τρόπους: χιόνι, βροχή, αλλαγές θερμοκρασίας όλα οδηγούν σε θαμπά και ξηρά μαλλιά. Για να φροντίσετε τα δικά σας δοκιμάστε το Serum για Θρέψη Κατά της Ψαλίδας HairX Advanced Care Ultimate Repair. Απλώστε μια σταγόνα στις άκρες των μαλλιών σας όταν είναι νωπά για να τα αναζωογονήσετε.

2. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ
Μετά τον χειμώνα τα βαμμένα μαλλιά μπορεί να φαίνονται θαμπά οπότε είναι ένας πολύ καλός τρόπος να τα αναζωογονήσετε. Το Σαμπουάν για Φροντίδα HairX Advanced Care Colour Reviver βοηθά στην προστασία της βαφής μαλλιών διατηρώντας τα λαμπερά και φρέσκα. Καθαρίζει τα μαλλιά σας χωρίς να φθείρει την βαφή. Η σειρά Colour Revive περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και μάσκα μαλλιών – όσα χρειάζεστε για να διατηρήσετε το αγαπημένο σας χρώμα!

3. ΧΤΕΝΙΣΤΕ & ΞΕΜΠΛΕΞΤΕ
Το να χτενίζετε τα μαλλιά σας είναι απαραίτητο ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου. Εκτός του ότι τα διατηρεί υγιή και όμορφα, λειτουργεί και ως μασάζ ενεργοποιώντας την κυκλοφορία του τριχωτού της κεφαλής. Αυτό με τη σειρά του διανέμει τα φυσικά έλαια του τριχωτού της κεφαλής ομοιόμορφα έχοντας ως αποτέλεσμα πιο πλούσια και δυνατά μαλλιά. Τον χειμώνα τα μαλλιά έχουν την τάση να ξηραίνονται και να είναι πιο επιρρεπή στην φθορά. Μην ξεχνάτε να ξεμπλέξετε τα μαλλιά σας ξεκινώντας από τις άκρες και με μία αραιή χτένα ώστε να αποφεύγετε τη φθορά.

4. ΘΕΡΑΠΕΙΑ 
Εάν τα μαλλιά σας θέλουν πιο ισχυρή θρέψη, επιλέξτε μία μάσκα μαλλιών. Εφαρμόστε την ομοιόμορφα από τις ρίζες έως τις άκρες των μαλλιών σας με μία αραιή χτένα. Αφήστε τη να δράσει για 5 λεπτά και έπειτα ξεβγάλετε καλά. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα την Θεραπεία Μαλλιών CC Hair Beautifier HairX Advanced. Ψεκάστε σε νωπά μαλλιά στις άκρες για άμεση θρέψη, προστασία και ομορφιά.

5. ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ 
Φροντίστε τα μαλλιά σας και εκ των έσω. Μπορείτε να διατηρήσετε τη δύναμη των μαλλιών σας με δυο κάψουλες την ημέρα από το Wellness NutriComplex Για τα Μαλλιά & τα Νύχια. Βοηθά τα μαλλιά σας να είναι δυνατά και υγιή και προλαμβάνει τη φθορά και την τριχόπτωση!

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019 ΚΕΙΜΕΝΟ: ORIFLAME CENTRAL EUROPE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME